28.oktobar, 2019 – Najveći maloprodajni park u Beogradu, Capitol Park Rakovica, u petak 1. novembra obeležiće svoj drugi rođendan i dolazak novih brendova. Svi posetioci moći će da uživaju u posebnim rođendanskim ponudama od 10 h do 22 h, kao i raznolikom zabavnom programu za sve generacije. Novi brendovi koji se pridružuju Capitol Parku u toku oktobra i novembra su Home Plus sa svojim Mini Home konceptom, Dexy Co Kids u većem prostoru od 820 kvadratnih metara, Panter modni brend, knjižara Vulkan, Vip Mobile, Telenor i Wobi Haus. Zabavni program počinje u 16h i sastojaće se od aktivnosti za posetioce poput dečijih maskota, klovnova, mađioničara i edukativnih radionica, a od 20 časova zakazan je veliki koncert Željka Vasića.

Capitol Park Rakovica otvoren je u oktobru 2017. godine, kada je više od 30 novih prodavnica poželelo dobrodošlicu kupcima iz Rakovice i okolnih opština. Godinu dana kasnije, 2018.godine, ritejl park se proširio na 22 000 kvadratnih metara i više od 700 parking mesta. Sa ovogodišnjim otvaranjem III faze, Capitol Park Rakovica dostići će do 24 000 kvadratnih metara i ukupno 45 brendova u ponudi.

Capitol Park Rakovica neguje prijatnu porodičnu atmosferu za kupovinu bez gužve i prilagođenu svim uzrastima. Izuzetno iskustvo kupovine u ovakvom konceptu jedan je od mnogih razloga što je Capitol Park brzo postao novi centar porodične kupovine u južnom delu Beograda.