Kao partner streličarskog kluba “Košutnjak”, Capitol Park Rakovica će tokom 2018. godine podržati mlade i uspešne streličare na svim državnim i svetskim turnirima.

Najveći retail park u Beogradu podržaće streličarski klub “Košutnjak” na svetskom kupu u Nimu u  Francuskoj, s klupskim streličarima Đorđem Redžom i Lukom Popovićem koji će predstavljati Srbiju. Ovo je jedan od najvećih turnira u “indoor” streličarstvu (www.nimesarchery.com) i održava od 19. do 21. januara 2018. godine gde će se naši takmičari nadmetati sa još 1200 streličara iz više od 50 zemalja širom sveta.

Redža i Popović trenutno su najuspešniji streličari u SK “Košutnjak”. Popović je aktuelni državni prvak u seniorskoj kategoriji, nosilac državnih rekorda od mlađih pa sve do seniorskih kategorija i osvajač medalja na međunarodnim CEC turnirima (Central European Cup) u metnom streličarstvu. Redža je talentovani mladi streličar koji je ove godine osvojio svoju prvu juniorsku zlatnu medalju kao trener, a cilj mu je plasman na Olimpijske igre u Tokiju 2020. godine za šta se vredno priprema.

AC “Košutnjak” osnovan je 2008. godine i od samog početka polaznicima i ljubiteljima ovog sporta nudi jednistveni streličarski kompleks za trening i uživanje u prijatnom ambijentu. Zahvaljujući svom ugledu i dobroj reputaciji, klub je tokom poslednjih nekoliko godina organizovao velike turnire, međunarodne seminare i tri nacionalna prvenstva u metnom streličarstvu.