Otvaranja Home Plus, Dexy Co Kids, Panter, Vip, Vulkan knjižare, Telenor i Woby haus prodavnica

Najveći ritejl park u Beogradu, Capitol Park Rakovica, u okviru treće faze otvoriće još sedam novih prodavnica u toku oktobra i novembra 2019. Godine. Otvaranjem faze III Capitol Park Rakovica će imati ukupno 45 brendova u svom sastavu i kupcima pružiti još veći i raznovrsniji izbor pri kupovini. Ove godine kupci će uživati u još sedam novih prodavnica, i to su Dexy Co kids sada u većem prodajnom prostoru, Mini Home, Panter, Vip, Vulkan knjižara, Telenor i Woby Haus.

Dexy Co Kids brend već dve godine uspešno posluje u Capitol Parku Rakovica, a sada u novom ruhu ulazi u fazu III na preko 800 m2 prodajnog prostora čije je otvaranje planirano za 15. oktobar. Mreža Dexy Co kids u Srbiji trenutno broji 30 specijalizovanih maloprodajnih objekata u 14 gradova širom zemlje, a ovo će biti jedan od najvećih u mreži. Osim igračaka, Dexy Co u ponudi ima I veliki asortiman bebi opreme različitih poznatih stranih brendoca. Posebna pažnja je posvećena sigurnosti i zabavi dece uz pružanje zadovoljstva potrošačima prilikom kupovine.

Mini Home je mreža maloprodaja osnovana 2017. godine kao deo firme Home Plus koja na tržištu Srbije egzistira već 20 godina. Mini Home koncept pokrenut je u skladu sa novim potrebama tržišta i sa idejom da se kupcu omogući brza i jednostavna kupovina po najpovoljnijim cenama uz viskok kvalitet proizvoda. Proizvodi u Mini Home prodavnicama su pažljivo odabrani, provereno kvalitetni i svakodnevno potrebni. Brend Mini Home nudi artikle modernog i unikatnog dizajna po izuzetno atraktivnim cenama za svaki uzrast – od interesantnih gedžeta, do dekoracije kojom se možete osvežiti svoj životni prostor

Panter modni brend, koji je dobrodošlicu prvim kupcima poželeo u petak 11.10., je domaći brend koji na tržistu Srbije postoji već 20 godina, a prepoznatljiv je pre svega po izradi trenerki od kvalitetnog pamuka i “casual” odeće za sve uzraste. Sa dva proizvodna pogona, poseduje raširenu mrežu od ukupno 20 prodajnih objekata. Kompanija posebno ističe činjenicu da se ceo proces proizvodnje – od kreiranja modela do pakovanja i distribucije – obavlja u njihovom proizvodnom pogonu.

Vip je je najmlađi mobilni operater u Srbiji koji postavlja nove standarde na tržištu telekomunikacija i najveći je greenfield investitor u zemlji. Danas, brza Vip 4G mreža pokriva 97% stanovništva, i opslužuje više od 2,2 miliona korisnika. Pored najsavremenije mrežne infrastrukture, Vip je svojim korisnicima prvi ponudio pakete sa neograničenim minutima i porukama ka svim mrežama i širok raspon digitalnih servisa i usluga, namenjenih rezidencijalnim i poslovnim korisnicima. Atraktivni uređaji i inovativna rešenja, uz najsavremeniju mrežu i najbrži mobilni internet biće na raspolaganju kupcima u Capitol Parku od sredine novembra.

Otvaranje Vulkan knjižare, održano 12. oktobra, svakodnevno će radovati ljubitelje knjiga i gift programa koje ova prodavnica ima u ponudo. Glavni moto brenda je da čitalačkoj publici na jednom mestu ponudi kvalitetan izbor beletristie, stručne literature, popularne nauke, umetnosti, enciklopedijskih izdanja, dečijih knjiga, itd. U Knjižarama Vulkan kupci će moći da pronađu i bogat gift program, kao i papirnu galanteriju, širok izbor školslog i kancelarijskog materijala, muziku.

Telenor prodavnica će u Capitol Parku biti otvorena 1. novembra i kupce i svoje korisnike obradovati dodatnom ponudom mobilnih uređaja i usluga u okviru mreže. Telenor mreža je kreirana da obezbedi sigurnu komunikaciju i povezanost. Korisnički podaci su bezbedni u svim aspektima komunikacije, uključujući i finansijske transakcije Telenor banke. Telenor je u martu 2016. godine pokrio celu Srbiju brzim, 3G internetom koji omogućava korišćenje naprednih servisa kao što su skidanje muzike i video sadržaja, striming, korišćenje aplikacija poput Dizera, Jutjuba, Skajpa. Istovremeno, kompanija nastavlja sa proširenjem pokrivenosti 4G mrežom.

Kompanija Woby Haus osnovana je 1994. godine i poseduje 32 prodajna objekta širom Srbije. Nova Woby Haus prodavnica u okviru Capitol Parka Rakovica prostire se na 400m2 prodajnog prostora. Nudi širok asortiman ručnog i električnog alata, kako hobi tako i profi kvaliteta, kao i opremu za domaćinstvo. Svi kupci, a posebno majstori, uživaće u širokom asortimanu i kvalitetu proizvoda koje ova prodavnica nudi.

Sa ukupno 45 prodavnica u svom sastavu, Capitol Park Rakovica ostaje najveći ritejl park u Beogradu. Osim Capitol Park mreža u Srbiji sastoji se od ukupno pet ritejl parkova – u Somboru, Zaječaru, Leskovcu, Šapcu i Rakovici. Mreža će se u toku 2019. i 2020. godine proširiti i u Hrvatskoj.