Pred nama je februar – MESEC LJUBAVI – i radujemo se lepim momentima koje ćemo podeliti sa nama dragim osobama. U potrazi za idealnim poklonom kojim ćete obradovati voljenu osobu u pomoć priskače kao i uvek Capitol Park. Zajedno ćemo slaviti ljubav kroz zabavu, lepe nagrade i najbolji šoping!

Kao poseban znak pažnje, u prodavnicama u Capitol Parku možete pronaći specijalne ponude povodom Dana ljubavi. Prošetajte po našim prodavnicama i otkrijte šta suvam to naši zakupci pripremili! U najlepšem bioskopu u gradu, bioskopu Cine Grand, 14. februara moći ćete premijerno da pogledate filmove „Kako uhvatiti neženju“ i „Berlin, volim te“.

U susret Danu zaljubljenih predlažemo vam da posetite i naš Bazar ljubavi, na platou pored salona Forma Ideale. U svakoj od kućica moći ćete da pronađete unikatne radove naših izlagača, i možda baš neki od njih bude savršen poklon za vašu dragu osobu. Za one koji žele da izjave nekome ljubav ili samo kažu još jednom „Volim te“ tu je naša Kugla ljubavi! Pratite uputstva istaknuta na našim nalozima na društvenim mrežama i kugli i učestvujte u konkursu. Najkreativnije poruke biće nagrađene!

Srećan vam mesec ljubavi!